ru ua

Кредит без довідки про несудимість

Зображення: Кредит без довідки про несудимість

Відповідно до закону України, всі позичальники між собою рівні. Судимість не повинна бути причиною відмови у видачі грошових коштів. Але, на жаль, більшість банків відразу відмовляють в позиці, після виявлення факту наявності судимості в історії позичальника. Як і де взяти кредит судимому швидко і без відмови?

Чи можна в банку взяти кредит з судимістю?

Кредитування людей з судимістю питання дуже делікатне. Банк, як і будь-яка інша фінансова організація, хоче захистити свої гроші і власність своїх вкладників. По неписаним законам, до людей з судимістю відносяться з більшою обережністю і всі документи перевіряють ретельніше.

Банки вибрали вигідну для себе позицію - вони не пояснюють причину відмови у видачі грошових коштів. Позичальник не знає, чому він отримав відмову, і відповідно не може це оскаржити.

Достовірно відомо, що найчастіше відмовляють через такі причини:

  • погана кредитна історія;
  • відсутність постійного доходу;
  • занадто низький дохід;
  • неправдиві дані в заявці;
  • наявність судимості.

Існують і інші причини відмови. Але якщо погану кредитну історію або маленький дохід можна назвати обґрунтованими причинами, то наявність судимості не є приводом для відмови. Відмова на цьому ґрунті є незаконною.

Коли судимість може бути приводом до відмови?

Причини, через які люди отримують тюремний термін, бувають різними. Деякі йдуть на злочин, тому що для них це єдиний спосіб вижити. Хтось помилився по молодості і поплатився за це. Зіпсована репутація вже є достатнім покаранням для цих громадян. Якщо в потрібний момент надати підтримку таким людям, вони більше не підуть на злочин і будуть вести чесне і порядне життя.

Зовсім інша категорія ті, хто навмисне порушував закон з метою наживи:

  • Фінансові злочини.
  • Підробка документів.
  • Шахрайство.
  • Військові злочини.

До людей з судимість за такими статтями в банку і інших фінансових організаціях будуть ставитися з великою недовірою. Вони ніколи не отримають кредит у банку. І не варто навіть намагатися приховати факт наявності судимості. Банки завжди перевіряють кредитну історію і наявність судимості у своїх позичальників.

Винятком є громадяни зі знятою судимістю за рішенням суду. Якщо вона анульована, то позичальник має право в графі про наявність судимості писати: «Не судимий».

Якщо позичальник відбуває термін умовно і на момент отримання позики його судимість не погашена, то в кредиті буде відмовлено.

Де без відмови отримати кредит з судимістю?

У Києві є кредитні організації, які видають кредити громадянам без довідки про наявність судимості. Однією з таких являється фінансова установа «Кредит 112». Отримати гроші в нашій компанії можна за 2 дні і з мінімальним пакетом документів.

Всі кредити в нашій компанії видаються під заставу нерухомості або авто. Для схвалення кредиту людям з судимістю знадобиться надати тільки такі документи:

  • Паспорт;
  • ІПН;
  • Документи, що підтверджують право власності на майно.

Ми встановлюємо мінімальну відсоткову ставку по нашим кредитами. Позичальник отримує гроші під 1,5% на місяць. Термін кредитування в кожному випадку обговорюється індивідуально. Максимальний період кредитування - 10 років.

У нашій компанії не вимагають підтвердження доходу. Наявність офіційного працевлаштування не є обов'язковою для отримання кредиту судимим. Більш детальну інформацію можуть надати співробітники компанії «Кредит 112». Відповідь по заявці Ви будете знати через 15 хвилин після звернення в нашу компанію. Не витрачайте свій час даремно і не переплачуйте посередникам. Отримайте гроші в «Кредит 112» під заставу майна на вигідних умовах.

Прості кроки отримання кредиту
Заявка
Залишити заявку ви можете у зручний для вас спосіб: онлайн або по телефону. Наші консультанти готові надати будь-яку необхідну інформацію, проконсультують щодо умов і дадуть відповідь на всі питання
Оцінка
При особистій зустрічі наш оцінювач проведе огляд об'єкта. Юрист перевірить надані вами документи і підготує договір з урахуванням попередніх домовленостей і вибраних вами умов
Видача
Після підписання документів ви зможете отримати необхідну вам суму готівкою
Подати заявку
Credit 112
Про нас пишуть
Interfax
Liga News
MinFin
ТСН
Unian
Залишити відгук